top of page

Yhteydenotto

Ota luottamuksellisesti yhteyttä Narsismiterapeuttiin.
Asiasi voi olla iso tai pieni, yksinkertainen tai monimutkainen, kertaluontoinen tai pitkäaikainen.

Kiitos yhteydenotostasi!

Vastaan mahdollisimman pian.

Pinkki ruusu
 • Miten terapiatyöskentely tapahtuu?
  Ensin terapeutti kartoittaa keskustelemalla asiakkaan kokonaistilanteen ja asiat, joihin asiakas tarvitsee konkreettista apua. Tämän pohjalta laaditaan suunnitelma, johon kirjataan asiakkaan tavoitteet, terapiamuoto ja arvioitu työskentelyaika. Asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat kaiken työskentelyn lähtökohtana. Tapaamistiheydeksi suositellaan vähintään 1 x viikossa, akuuteissa tilanteissa useamminkin.
 • Ovatko keskustelut luottamuksellisia?
  Kaikki asiakkaan tiedot ja keskustelut ovat täysin luottamuksellisia ja salassapidettäviä. Terapeutti on työssään sitoutunut noudattamaan tiukasti ammattikunnan toimintaa sääteleviä eettisiä ohjeita. Asiakastietoja säilytetään GDPR:n vaatimusten mukaisesti.
 • Miten nopeasti terapeutille saa varattua ajan?
  Voit varata ajan puhelimitse, tekstiviestillä, WhatsApp-viestillä, Signalilla tai meilitse. Vapaa aika voi olla mahdollista saada jo saman päivän aikana, mutta vähintään 2-3 päivän sisällä. Lyhytterapiaan ja hypnoterapiaan ei tarvita lähetettä. Itse terapiaistunto onnistuu lähitapaamisena Jyväskylän alueella tai etätapaamisena koko Suomen alueella.
 • Onko terapiatyöskentelystä apua narsismin uhrille?
  Erittäin todennäköisesti. Terapeutti on narsismiin erikoistunut ammattiauttaja, jolla on henkilökohtaista kokemusta narsismista elämän eri osa-alueilla. Lyhytterapia- ja coachingprosessien työskentelytapa on tavoiteorientoitunutta ja asiakkaan omaa potentiaalia hyödyntävää, jolla varmistetaan hänen pärjäämisensä tulevaisuudessa. Hypnoterapialla voidaan tehokkaasti muokata asiakkaan ajattelu- ja toimintamalleja, josta realisoituu hyötyä hyvinkin nopeasti. Lisäksi ilmiötä ymmärtävän henkilön tuki sinänsä on jo voimauttavaa.
Auttava käsi

Älä jää yksin. Apua on saatavilla!
Kerro, minä kuuntelen ja autan.

bottom of page